Eko- ontelokude rullassa

15,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Materiaali: Eko-puuvilla (80% kierrätyspuuvilla, 20% polyesteri)
Rulla: n. 1 kg / n. 270 m
Virkkuukoukku: nro 7 – 9
Puikot: nro 15 – 25

Eko on alkuperinen tasalaatuinen, pehmeä, litteä, Eko-puuvillainen ontelokude, joka sopii virkkaukseen, kudontaan ja muihin käsitöihin. Rullalle pakattua Eko-ontelokudetta on helppo käyttää virkkaukseen.

Huomioitavaa: Ontelokuteille suositellaan hienopesua väljässä 30°C vedessä laimealla pesuliuoksella. Huolellinen huuhtelu ja kuivaus ilmavalla alustalla. Ontelokuteet kutistuvat ensimmäisessä pesussa n. 15-20 %. Kuteet voidaan kutistaa jo ennen käyttöä pesemällä ne ohjeen mukaisesti. Eko-ontelokuteen värikartta on suuntaa-antava. Raaka-ainepohjasta riippuen värisävyissä saattaa esiintyä eräkohtaisia eroja.
Ontelokude on ekologinen käsityömateriaali. Se valmistetaan kierrätyspuuvillasta, joka saadaan trikooteollisuudessa syntyvästä leikkuujätteestä, joka muuten päätyisi hyödyntämättömänä hukkaan. Valmistusprosessi on ekologinen myös siksi, että kuteita ei erikseen värjätä, vaan värit muodostetaan lajiteltujen leikkuujätetilkkujen väreistä. Ei siis turhaa veden tuhlausta tai kemikaalien käyttöä!

Kerro tuotteesta:

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Väri

valkaistu 01, vton 02, beige 03, keltainen 07, punainen 14, vaaleanharmaa 16, harmaa 17, savunsininen 18, musta 20, tumma beige 24, tummanharmaa 25, turkoosi 26, pinkki 31

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eko- ontelokude rullassa”