Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

syyskuu 2020

Rovaniemen Kädentaitomessut

5 syyskuun - 6 syyskuun
Lappi Areena, Hiihtomajantie 6
Rovaniemi, 96400
+ Google Map

Rovaniemen Kädentaitomessut 5-6.9.2020 Rovaniemen Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille! Rovaniemen Kädentaitomessut saavat liikkeelle kädentaidon ystävät ympäri Pohjois-Suomea. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan

Lue lisää »

Kuopion Kädentaitomessut

26 syyskuun - 27 syyskuun
Kuopio halli, Opistotie 4
Kuopio, 70200
+ Google Map

Kuopion Kädentaitomessut 26.-27.9.2020 Kuopion Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille! Kädentaitomessujen lisäksi pääset samalla lipulla myös Hyvinvointitapahtumaan. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Lue lisää »

lokakuu 2020

Seinäjoen Käsityömessut

2 lokakuun - 4 lokakuun
Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23
Seinäjoki, 60220
+ Google Map

Seinäjoen Käsityömessut 2-4.10.2020 Seinäjoen Käsityömessut kokoaa yhteen alan ammattilaiset ja harrastajat. Messuilla käsityön ystävät saavat ainutlaatuisen ensikosketuksen kauden uutuuksiin ja runsaaseen tuotevalikoimaan. Runsas ohjelmatarjonta, mielenkiintoiset näyttelyt ja näytökset sekä asiantuntevat luennot ja asiantuntijoiden haastattelut inspiroivat ja mahdollistavat meitä jokaista rohkeaan ja persoonalliseen lifestyleen. Inspiroidu taitavista ja persoonallisista tuotteista ja tule tekemään ostoksia!

Lue lisää »

Oulun Kädentaitomessut

10 lokakuun - 11 lokakuun
Ouluhalli, Ouluhallintie 20
Oulu, 90130 Suomi
+ Google Map

Oulun Kädentaitomessut 10.-11.10.2020 Pohjois-Suomen suurimmilla Kädentaitomessuilla Oulussa yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille! Kädentaitomessujen lisäksi pääset samalla lipulla myös Hyvinvointitapahtumaan. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Lue lisää »

marraskuu 2020

Tampere Suomen Kädentaidot

13 marraskuun - 15 marraskuun
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20
Tampere, 33900 Suomi
+ Google Map

Suomen Kädentaidot-messut 13.–15.11.2020. Vuoden odotetuin käsityö- ja design-tapahtuma! Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma vaalii koko pitkän viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Vuonna 2020 Suomen Kädentaidot juhlii 25-vuotisjuhlavuottaan. Vuoden kantavia teemoja ovat taito, taidokkuus ja taitavat tekijät.

Lue lisää »

maaliskuu 2021

Turun Kädentaitomessut

20.3.2021 - 21.3.2021
Turun messukeskus, Messukentänkatu 9-13
Turku, 20210 Suomi
+ Google Map

Turun Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille! Turun Messukeskuksessa yhtä aikaa järjestettäville Taide- ja Antiikkimessuille pääset samalla pääsylipulla. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Lue lisää »

huhtikuu 2021

Jyväskylän Kädentaitomessut

10.4.2021 - 11.4.2021
Jyväskylä Paviljonki, Lutakonaukio 12
Jyväskylä, 40100
+ Google Map

Jyväskylän Kädentaitomessut 10-11.4.2021 Jyväskylän Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Jyväskylän Kädentaitomessuilla myös oppilaitokset esittävät osaamistaan. Tervetuloa Käsityömessuille! Kädentaitomessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille ja Antiikkimessuille.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat