Kuopion Kädentaitomessut 30.9.-1.10.2023

Kuopio halli Opistotie 4, Kuopio

Kuopion Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan. Löydät meidät osastolta D1/2. Tervetuloa käsityömessuille!

Seinäjoen Käsityömessut 6-8.10.2023

Seinäjoki Areena Kirkkokatu 23, Seinäjoki

Seinäjoen Käsityömessut kokoaa yhteen alan ammattilaiset ja harrastajat. Messuilla käsityön ystävät saavat ainutlaatuisen ensikosketuksen kauden uutuuksiin ja runsaaseen tuotevalikoimaan. Monipuolinen ohjelmatarjonta, mielenkiintoiset näyttelyt ja näytökset sekä asiantuntevat luennot ja asiantuntijoiden haastattelut inspiroivat ja mahdollistavat meitä jokaista rohkeaan ja persoonalliseen lifestyleen. Löydät meidät tutulta paikalta osasto J3. Tervetuloa messuille!

Suomen Kädentaidot Tampere 17-19.11.2023

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Ilmailunkatu 20, Tampere, AZ, Suomi

Kädentaidot- messut Tampere 17-19.11.2023 Euroopan suurin kuluttajille suunnattu käsityöalan messutapahtuma Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa vaalii koko pitkän viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Vuoden 2022 tapahtuman teemana on Tulevaisuus. Löydät meidät tutulta paikalta A-hallista osasto A50. Tervetuloa messuille!