Ladataan Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

lokakuu 2021

Oulun Kädentaitomessut

16 lokakuun - 17 lokakuun
Ouluhalli, Ouluhallintie 20
Oulu, 90130 Suomi
+ Google Map

Oulun Kädentaitomessut 16.-17.10.2021 Pohjois-Suomen suurimmilla Kädentaitomessuilla Oulussa yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille! Kädentaitomessujen lisäksi pääset samalla lipulla myös Hyvinvointitapahtumaan. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Lue lisää »

marraskuu 2021

Tampere Suomen Kädentaidot

12 marraskuun - 14 marraskuun
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20
Tampere, 33900 Suomi
+ Google Map

Suomen Kädentaidot-messut 12-14.11.2021 Vuoden odotetuin käsityö- ja design-tapahtuma! Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma vaalii koko pitkän viikonlopun kotimaista osaamista. Käsityöala kokoontuu vuosittain näin laajasti vain Tampereen tapahtumaan, joka tuo marraskuun keskelle kaivattua valoa ja iloa. Vuonna 2020 Suomen Kädentaidot juhlii 25-vuotisjuhlavuottaan. Vuoden kantavia teemoja ovat taito, taidokkuus ja taitavat tekijät.

Lue lisää »

Seinäjoen Käsityömessut

26 marraskuun - 28 marraskuun
Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23
Seinäjoki, 60220
+ Google Map

Seinäjoen Käsityömessut 26-28.11.2021 Seinäjoen Käsityömessut kokoaa yhteen alan ammattilaiset ja harrastajat. Messuilla käsityön ystävät saavat ainutlaatuisen ensikosketuksen kauden uutuuksiin ja runsaaseen tuotevalikoimaan. Runsas ohjelmatarjonta, mielenkiintoiset näyttelyt ja näytökset sekä asiantuntevat luennot ja asiantuntijoiden haastattelut inspiroivat ja mahdollistavat meitä jokaista rohkeaan ja persoonalliseen lifestyleen. Inspiroidu taitavista ja persoonallisista tuotteista ja tule tekemään ostoksia!

Lue lisää »

maaliskuu 2022

Turun Kädentaitomessut

19.3.2022 - 20.3.2022
Turun messukeskus, Messukentänkatu 9-13
Turku, 20210 Suomi
+ Google Map

Turun Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille! Turun Messukeskuksessa yhtä aikaa järjestettäville Taide- ja Antiikkimessuille pääset samalla pääsylipulla. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Lue lisää »

huhtikuu 2022

Jyväskylän Kädentaitomessut

2.4.2022 - 3.4.2022
Jyväskylä Paviljonki, Lutakonaukio 12
Jyväskylä, 40100
+ Google Map

Jyväskylän Kädentaitomessut 2-3.4.2022 Jyväskylän Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Jyväskylän Kädentaitomessuilla myös oppilaitokset esittävät osaamistaan. Tervetuloa Käsityömessuille! Kädentaitomessujen lisäksi pääset myös samaan aikaan järjestettäville Hyvinvointimessuille ja Antiikkimessuille.

Lue lisää »

Rovaniemen Kädentaitomessut

30.4.2022 - 1.5.2022
Lappi Areena, Hiihtomajantie 6
Rovaniemi, 96400
+ Google Map

Rovaniemen Kädentaitomessut 30.4-1.5.2022 Rovaniemen Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille! Rovaniemen Kädentaitomessut saavat liikkeelle kädentaidon ystävät ympäri Pohjois-Suomea. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan

Lue lisää »

lokakuu 2022

Kuopion Kädentaitomessut

1.10.2022 - 2.10.2022
Kuopio halli, Opistotie 4
Kuopio, 70200
+ Google Map

Kuopion Kädentaitomessut 1-2.10.2022 Kuopion Kädentaitomessuilla yhdistyy hyvä suunnittelu, aidot materiaalit ja tekemisen taito. Kotimaiset kädentaitajat tarjoavat laadukkaita koriste- ja käyttöesineitä, yksilöllisiä vaatteita ja asusteita aikuisille ja lapsille, sekä paljon muuta. Messuilla voit hankkia myös tarvikkeita ja työvälineitä. Ihastu työnäytöksistä, näe ja koe. Tervetuloa Käsityömessuille! Kädentaitomessujen lisäksi pääset samalla lipulla myös Hyvinvointitapahtumaan. Luomisen iloa – käsityötaitoa parhaimmillaan.

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat